El 20 de maig, debat electoral a la Garriga

0
Flyer debat_patronat_01_BQ

El 13 de maig de 2011, amb poc més d’un any de vida, l’equip que integrem La Garriga Digital.cat ens vàrem arremangar i vàrem organitzar un debat electoral obert al públic, en què hi van participar tots els caps de llista (set) que es presentaven a les eleccions municipals d’aleshores.

Aquest va ser un repte que, malgrat les dificultats logístiques que vàrem tenir en tant que mitjà de comunicació local, independent i molt jove, vàrem entomar amb il·lusió i que, modèstia a part, creiem va ser prou exitós com per tornar a repetir l’experiència.

Quatre anys més tard, havent analitzat què va anar bé i què no, i tenint en compte les crítiques constructives rebudes, hem decidit repetir l’experiència, aquesta vegada juntament amb els companys de Ràdio Silenci (que emetran el debat en directe a través dels seus canals) i gràcies al patrocini d’Hotel Termes La Garriga.

És per això que ens felicitem de poder-vos convidar a un nou Debat Electoral, moderat pel periodista Marc Bellmunt, que tindrà lloc el proper dimecres 20 de maig, a les vuit del vespre, al Teatre de la Garriga El Patronat. Comptarem amb la participació de tots els vuit candidats: Clara Dachs (CUP), Ángel Guillén (C’s), Ferran Jiménez (PP), Israel Molinero (ICV-EUiA), Josep Oliveras (SI), Àlex Valiente (PSC), Neus Marrodán (Acord + ERC) i Meritxell Budó (CiU).

La Garriga Digital.cat i Ràdio Silenci plantegem aquest debat com una oportunitat. Com una oportunitat pels polítics d’arribar de forma directa al seu electorat, pels ciutadans de la Garriga de poder resoldre dubtes de primera mà i d’expressar-se amb respecte i llibertat, i per a nosaltres i per a Ràdio Silenci de satisfer el nostre anhel d’oferir un servei informatiu amb el màxim rigor, independència i objectivitat.

Estructura del debat

El debat constarà de tres parts diferenciades. La primera serà una part expositiva que girarà entorn quatre blocs, els quals cada candidat podrà desenvolupar lliurement i que tindrà un torn de rèpliques cadascun d’ells. Aquests blocs seran economia, urbanisme i territori, societat i nacional.

A la segona part cada candidat respondrà a dues preguntes que el públic assistent haurà fet arribar, per escrit, als organitzadors durant l’intermedi de l’acte, i que aquests s’encarregaran de seleccionar.

L’acte finalitzarà a amb una tercera part de conclusions, en la qual cadascun dels candidats tindrà l’opció de dirigir-se al públic per fer les reflexions que consideri pertinents.

Des de La Garriga Digital.cat i Ràdio Silenci volem agrair la bona predisposició mostrada per tots els candidats, la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga i la confiança mostrada per Hotel Termes la Garriga en aquest projecte.

Estructura debat

Termes-LG-abr-2015

Article anteriorEntrevista a Clara Dachs, candidata de la CUP a les municipals 2015
Article següent“Correos” reparteix somriures als usuaris d’Autisme La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.