“Correos” reparteix somriures als usuaris d’Autisme La Garriga

0
154

Una cinquantena d’usuaris de la xarxa de serveis Autisme La Garriga han gaudit avui de l’espectacle de malabarisme, màgia i humor que els han ofert la companyia de pallassos NEGRO y FLACO. És tracta de la setena festa, de les 38 previstes durant l’any 2015, del programa Correos reparte sonrisas, desenvolupat per CORREOS i Pallassos Sense Fronteres, i que ha estat organitzada amb la col·laboració de personal del centre.

L’espectacle ha començat a les 11h al centre de teràpia ocupacional TERLAB, que durant una hora s’ha convertit en un escenari de jocs de màgia, humor i entreteniment per a delit de les persones amb autisme i els seus familiars. En acabar, s’han repartit obsequis de CORREOS i els artistes han regalat un nas de pallasso a tots els assistents.

El programa Correos reparte sonrisas, que la companyia postal patrocina per dissetè any consecutiu, promou els mètodes de l’anomenada risoteràpia i els seus efectes benèfics per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes hospitalitzats o sotmesos a tractaments de llarga durada, així com la d’altres col·lectius que, en situació de discapacitat, immigració o manca de llibertat, necessiten del reforç psicològic del riure i el bon humor.

Aquest programa és una iniciativa nascuda l’any 1999, amb el conveni de col·laboració entre CORREOS i la ONG Pallassos Sense Fronteres, i que compta amb la participació d’altres entitats de voluntariat que treballen dia a dia amb col·lectius infantils o d’integració. La festa d’avui és la setena de la present edició 2015, que realitzarà un total de 38 festes a diferents hospitals, centres penitenciaris, d’educació especial o d’acolliment d’immigració d’arreu d’Espanya. 

Correos

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.