“Correos” reparteix somriures als usuaris d’Autisme La Garriga

0
thumb correos pallasos

Una cinquantena d’usuaris de la xarxa de serveis Autisme La Garriga han gaudit avui de l’espectacle de malabarisme, màgia i humor que els han ofert la companyia de pallassos NEGRO y FLACO. És tracta de la setena festa, de les 38 previstes durant l’any 2015, del programa Correos reparte sonrisas, desenvolupat per CORREOS i Pallassos Sense Fronteres, i que ha estat organitzada amb la col·laboració de personal del centre.

L’espectacle ha començat a les 11h al centre de teràpia ocupacional TERLAB, que durant una hora s’ha convertit en un escenari de jocs de màgia, humor i entreteniment per a delit de les persones amb autisme i els seus familiars. En acabar, s’han repartit obsequis de CORREOS i els artistes han regalat un nas de pallasso a tots els assistents.

El programa Correos reparte sonrisas, que la companyia postal patrocina per dissetè any consecutiu, promou els mètodes de l’anomenada risoteràpia i els seus efectes benèfics per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes hospitalitzats o sotmesos a tractaments de llarga durada, així com la d’altres col·lectius que, en situació de discapacitat, immigració o manca de llibertat, necessiten del reforç psicològic del riure i el bon humor.

Aquest programa és una iniciativa nascuda l’any 1999, amb el conveni de col·laboració entre CORREOS i la ONG Pallassos Sense Fronteres, i que compta amb la participació d’altres entitats de voluntariat que treballen dia a dia amb col·lectius infantils o d’integració. La festa d’avui és la setena de la present edició 2015, que realitzarà un total de 38 festes a diferents hospitals, centres penitenciaris, d’educació especial o d’acolliment d’immigració d’arreu d’Espanya. 

Correos

Article anteriorEl 20 de maig, debat electoral a la Garriga
Article següentEntrevista a Ángel Guillén, candidat de C’s a les municipals 2015
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.