Meritxell Budó: “Ens presentem amb esperit de servei, la mateixa il•lusió de sempre i per construir una administració encara més transparent”

0
thumb presentació ciu 2015

Meritxell Budó, actual alcaldessa de la Garriga i candidata de CiU a la reelecció, va presentar  el divendres 8 de maig, als jardins de Can Ramos de la Garriga, el seu equip que concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. “Som un equip i ens presentem amb esperit i vocació de servei i la mateixa il·lusió de sempre”, va assegurar Budó.

L’actual alcaldessa, que va ser presentada pel president del grup de CiU al Parlament, Jordi Turull, va contrastar l’etapa anterior al govern de CiU amb l’actual, i va destacar que “hem contribuït de manera ferma i decisiva que la Garriga gaudeixi d’un clima polític tranquil i estable, i per això també us hem de donar gràcies als ciutadans i a la societat civil, perquè ho feu possible”.

 

Per això, la candidata de CiU va assegurar que l’inici d’aquesta campanya es basarà en “retre comptes i explicar les propostes de futur als ciutadans. Volem deixar de banda confrontacions i discussions negatives amb la resta de partits”, va detallar.

Budó va subratllar que, en l’actual context marcat per la desafecció i el descrèdit cap a la política, el consistori garriguenc compta amb 80 indicadors que avaluen la seva gestió. En aquest sentit, la candidata de CiU va afirmar que de cara el proper mandat vol treballar perquè l’ajuntament “sigui una administració encara més transparent, des de l’ètica i el bon govern” perquè “els ciutadans puguin opinar sobre tot allò que els afecta”. “El repte és treballar a temps real i de manera continuada per garantir un accés a la informació pública de manera eficaç”, va indicar.   

La cohesió social un pilar bàsic

Durant l’exposició de la tasca portada a terme durant aquest mandat i els objectius del proper, Meritxell Budó va fer de la cohesió social un pilar bàsic del seu programa. “Estem davant d’una crisi econòmica que ha fet que els valors d’una societat es puguin enfonsar com un castell de cartes”, i va afegir, “moltes persones passen per situacions difícils, els hem d’acompanyar entre tots, per trobar solucions”. Segons l’alcaldessa, “la cohesió social és una qüestió de respecte, sensibilitat i solidaritat; només això ens portarà a una societat més justa”.

De la mateixa manera es va expressar Jordi Turull, qualificant Budó de ser una servidora pública que “s’ocupa per les solucions i no es recrea en els problemes”. Per això, davant de tots els assistents va llençar un prec: “Teniu un luxe d’alcaldessa, no feu experiments i feu-li confiança”. El president del grup de CiU al Parlament, va assegurar que Budó encarna l’actitud i els valors necessaris a dia d’avui en política: “És propera i no va de milhomes, fa d’alcaldessa i no fa d’amo, sempre escolta i si escoltes pots solucionar els problemes de la gent”.

Turull també va fer referència a la manera de fer política prèvia a la crisi econòmica: “Hi ha molta gent que pateix i aleshores, algú va fer creure a la gent que tot era fàcil i no, no ho era”.

 Finances equilibrades i pagaments a 17 dies

En aquesta línia, Meritxell Budó va exposar que el seu equip de govern ha equilibrat les finances municipals, assolint un termini de pagament de factures a proveïdors a només 17 dies. “Volem una economia que generi riquesa i que a la vegada la distribueixi”, tot destacant que des del consistori “s’acompanyarà a tots els garriguencs amb idees que estiguin il·lusionats en un projecte de futur”. Budó a diferenciar aquesta manera de fer, “d’aquells que deien que tancar amb superàvit era renunciar a les polítiques socials i que en canvi sí ho era tancar amb dèficit”.  

CiU la Garriga

Article anteriorPenseu que les passarem putes
Article següentLa dansa llueix a la Garriga
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.