La dansa llueix a la Garriga

0
141

Tai i com vàrem explicar a La Garriga Digital.cat, ahir diumenge la Garriga va celebrar el Dia Internacional de la Dansa amb un festival que, malgrat la intensa calor, va convertir la plaça de l’Església en un formiguer de gent que va gaudir de valent amb totes actuacions.

Els protagonistes varen ser els alumnes de les escoles de dansa Tukupracum, Interdansa, Ball a la Carta i  Disset, les escoles Tagamanent, Pinetons, Giroi i Puiggraciós, el Club de Ball Esportiu de la Garriga, Pasbàsic, els Dofins, l’institut Manuel Blancafort i l’espai de dansa Anna Font.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.