El 9 de maig comença el 4t Festival de Jazz de la Garriga

0
thumb Poster Jazz La Garriga

Per quart any consecutiu, l’entitat Amics del Jazz organitza el Festival de Jazz de la Garriga, que començarà el proper diumenge 9 de maig i que s’allargarà fins el dia 7 de juny.

Com és habitual, els concerts i actuacions que integren aquest festival es repartiran per diferents indrets emblemàtics del poble, tals com Can Ramos, el Teatre El Patronat, la plaça de Can Dachs o la Fundació Fornells-Pla Conxa Sisquella.

Pel que fa a la programació, els Amics del Jazz expliquen que “és variada, completa i de qualitat”, i destaquen la  participació del projecte d’Eivind OpsvikOVERSEAS” de Nova York, que farà l’únic concert a la Península Ibèrica de la seva gira europea.

Com es pot veure a la programació, també es faran altres concerts, com l’actuació de dues Big Band, La Gramophone All Stars Big Band i la Gil Evans Big Band Tribute. També destaquen altres actes com el concert el duet del Rubén Fernández i l’Andreu Zaragoza amb la col·laboració especial del quartet de corda Zamak.

A més, també actuarà el grup garriguenc la Màquina del Swing i es faran diversos actes amb la col·laboració de l’Aula de Música Moderna de la Fundació Universitària Martí l’Humà, El Gremi, La Fundació Fornells-Pla Conxa Sisquella i l’entitat dels Impresentables Hoppers de La Garriga, amb un vermut de swing el dia de Corpus.

 

 

Article anteriorL’exèrcit al futur Estat català, a debat a la Garriga
Article següentLa dansa, protagonista a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.