El 9 de maig comença el 4t Festival de Jazz de la Garriga

0
126

Per quart any consecutiu, l’entitat Amics del Jazz organitza el Festival de Jazz de la Garriga, que començarà el proper diumenge 9 de maig i que s’allargarà fins el dia 7 de juny.

Com és habitual, els concerts i actuacions que integren aquest festival es repartiran per diferents indrets emblemàtics del poble, tals com Can Ramos, el Teatre El Patronat, la plaça de Can Dachs o la Fundació Fornells-Pla Conxa Sisquella.

Pel que fa a la programació, els Amics del Jazz expliquen que “és variada, completa i de qualitat”, i destaquen la  participació del projecte d’Eivind OpsvikOVERSEAS” de Nova York, que farà l’únic concert a la Península Ibèrica de la seva gira europea.

Com es pot veure a la programació, també es faran altres concerts, com l’actuació de dues Big Band, La Gramophone All Stars Big Band i la Gil Evans Big Band Tribute. També destaquen altres actes com el concert el duet del Rubén Fernández i l’Andreu Zaragoza amb la col·laboració especial del quartet de corda Zamak.

A més, també actuarà el grup garriguenc la Màquina del Swing i es faran diversos actes amb la col·laboració de l’Aula de Música Moderna de la Fundació Universitària Martí l’Humà, El Gremi, La Fundació Fornells-Pla Conxa Sisquella i l’entitat dels Impresentables Hoppers de La Garriga, amb un vermut de swing el dia de Corpus.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.