Un equip preparat per governar

0
Acord ERC_logo_2015

Quan vaig acceptar d’encapçalar la llista d’Acord+ERC tenia clar que la candidatura estaria formada per gent entusiasmada, compromesa i molt capacitada per ocupar els màxims llocs de responsabilitat a l’ajuntament de la Garriga.

I estic orgullosa de dir que em presento per fer d’alcaldessa envoltada de persones de gran vàlua humana i professional, que coneixen molt la Garriga i que tenen ganes que el poble millori en molts aspectes. Aquesta és la gent que m’acompanya:

L’Albert Benzekry és un entusiasta com ningú de la cultura, el patrimoni i dels trets que conformen la identitat de la Garriga. Coneix perfectament el món associatiu i hi té un tracte exquisit. Sap quines necessitats té el poble i serà clau en el procés participatiu i de desenvolupament de l’espai cívic de Can Luna. Cap altra candidatura té una figura cabdal com ell.

Una de les màximes prioritats d’Acord+ERC és fer rutllar el màxim de bé els serveis a les persones. Per això compto amb la Dolors Castellà, professional del treball social. Com a regidora els darrers mesos ha demostrat que sap gestionar equips humans i coneix molt bé com funcionen els serveis a les persones de l’administració local.

El moment històric que vivim mereix que l’ajuntament compti amb un independentista de pedra picada. El Lluís Marco encomana patriotisme a tothom i coneix molt bé el teixit de les associacions esportives de la Garriga. Ha entusiasmat tot un grup de treball per configurar el programa d’accions per al món de l’esport.

Model de prosperitat

Per treure la Garriga de la crisi econòmica, el que no farem és anar a remolc de les inèrcies globals. Per això compto amb la candidatura del Sergi Moya, gran coneixedor del teixit empresarial de la Garriga. Amb ell i diversos grups de treball pluridisciplinars hem elaborat plans estratègics per assegurar la prosperitat de la vila: un model de poble ordenat, que doni joc al talent i a l’emprenedoria, i on l’entorn natural sigui un valor afegit i una garantia de creixement sostenible i de qualitat de vida.

La nostra és la candidatura de la Garriga del Nou País. I si parlem de futur, els joves són els hereus del procés. Dono el màxim valor a tota la feina de dinamització d’en Jordi Filbà a les organitzacions juvenils. Ell i tot un grup han configurat un conjunt de propostes que van més enllà de les preocupacions dels joves i que ens garanteixen un futur participat.

Puc seguir amb la Montse Lapuerta, el Vicens Sala, la Carme Amador, la Núria Garcia… Totes aquestes persones em donen la confiança necessària per liderar un nou impuls per encarar els grans reptes del poble en el seu futur immediat: la posada en marxa de la Garriga del Nou País. Us puc ben assegurar que no serà cosa d’una alcaldessa prenent decisions en solitari. Som tot un equip i ben preparat, i que ja compta amb 100 suports explícits en començar la campanya. Moltes gràcies a tothom!

Neus Marrodán, Alcaldable per Acord+ERC

Article anteriorAutisme Europa visita Autisme la Garriga
Article següentLa No independència… és dependència (78)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.