L’exèrcit al futur Estat català, a debat a la Garriga

0
160

Un dels interrogants que la confecció d’un nou Estat català independent posa damunt la taula és la conveniència o no de comptar amb unes forces armades pròpies. És per això que, des de l’Assemblea Nacional Catalana la Garriga, hem cregut convenient parlar-ne amb dos experts en la matèria, que discutiran sobre aquest tema des de postures oposades: Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, considera que no hauríem de tenir exèrcit; Marc Costa, expert en seguretat i polítiques sobre seguretat, creu el contrari.

En parlarem amb ells i tots els que tingueu a bé acompanyar-nos, el proper divendres 8 de maig, a les 20 h, a l’Auditori de l’Escola de Música, sota el marc de la xerrada titulada L’exèrcit al futur estat català.

ANC la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.