Presentació de la candidatura de CiU, aquest divendres

0
212

El proper divendres dia 8 de maig farem la presentació de la candidatura de Convergència i Unió ​a les eleccions municipals 2015.

Durant 4 anys l’equip de govern actual, liderat per la Meritxell Budó, ha fet una molt bona feina, que us expliquem en el PARLEM-NE que heu rebut a les vostres cases. Volem seguir treballant pel nostre poble, posant en valor tot allò que ens ha identificat durant aquests 4 anys: una gestió responsable, al costat de la gent, escoltant la ciutadania i les entitats i aportant una pau social, imprescindible per a seguir avançant.

Així és com ho hem fet i ara ho volem seguir fent, AMB TU, TREBALLANT PER LA GARRIGA.

​Per això, us demanem que ens acompanyeu per conèixer el nostre projecte i les persones que, encapçalades per la Meritxell Budó, formaran part d’aquest equip. Ens hi acompanyarà el portaveu de CiU al Parlament, el nostre company JORDI TURULL.

Us esperem aquest divendres 8 de maig, a les 20:30 h​, als Jardins de Can Ramos​!

CiU municipals 2015 01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.