La Garriga, amb les famílies dels estudiants desapareguts a Ayotzinapa

0
thumb estudiants desapareguts mèxic

Dilluns vinent tindrà lloc la presentació de la revista i el DVD de suport als familiars dels estudiants desapareguts a Ayotzinapa, Mèxic, a l’auditori del Fons Català deCooperació (Barcelona).

El febrer passat, quatre persones de l’Associació catalana La Garriga Societat Civil i quatre membres de l’associació mexicana Kahua Sisiki van integrar una Comissió de Drets Humans per a la Observació i Recollda de Testimonis sobre la Desaparició Forçada de 45 Estudiants de l’Escuela Normal de Ayotzinapa (Guerrero).

 

Els activistes es van entrevistar amb els familiars dels implicats i estudiants supervivents per a recollir els seus testimonis i preparar una campanya de sensibilizació a Catalunya i a Europa. Fruit d’aquest treball s’ha elaborat una revista, editada en català i castellà, amb un total de 10.000 exemplars, i un DVD amb les entrevistes. En aquest acte es presentarà la revista i el DVD en suport dels familiars dels desapareguts.

Caminada solidària de l’Intitut Manuel Blancafort

Per altra banda, els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Manuel Blancafort de la Garrriga organitzen una caminada solidària el proper 17 de maig. Els diners obtinguts en aquesta activitat benèfica aniran destinats a les famílies dels joves segrestats a Mèxic.

La caminada serà d’aproximadament 13 quilòmetres, passant per camins i camps de les afores de la Garriga, i començarà i acabarà a la Plaça del Silenci, on hi haurà un concert i on es presentarà (a l’auditori de l’Escola de Música), l’ementat DVD.

Aquesta caminada oferirà un bon esmorzar català que consistirà en un bon entrepà de botifarra de poble.

Aquesta activitat és possible gràcies a la implicació d’entitats i empreses del poble com el Centre Excursionista, la Torre del Fanal, La Vienesa, el Bar La Plaça, Can Codina, Bon Àrea i totes les carnisseries de la Garriga.

La inscripció té un preu de 5 €, i es pot fer a la plaça de l’Església els dissabtes al matí, o bé a la Torre del Fanal, de dilluns a divendres de 17 a 20h.

Article anteriorEntrega del premi del II Concurs Literari La Pastoral 2015
Article següentEl popular “haggis” escocès
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.