Multitudinària presentació de “Xarop i galetes”

0
thumb Xarop i galetes posat

Com ja vàrem avançar dies enrere, ahir dimarts 28 d’abril el Cinema Alhambra de la Garriga va acollir l’estrena del curtmetratge Xarop i galetes, una història de ficció que transcorre per diferents indrets del nostre municipi i que ha estat protagonitzat per una vintena d’usuaris de l’Esplai de la Gent Gran.

Al més pur estil de Hollywood, l’equip que ha fet possible el projecte, amb els artistes al capdavant, varen desfilar per la catifa vermella instal·lada al carrer Calàbria davant un públic entregat, instants previs a la projecció del film.

El curtmetratge, dirigit per Joan Soldevila i escrit per Pepe Jiménez, participarà a la Mostra de Cinema de Gent Gran de Calldetenes, i se n’editarà un DVD que es pot demanar a cinemafilosofia@yahoo.es.

Fotografia: OAMC

 

Article anteriorSetanta persones reivindiquen a la Garriga el caràcter plebiscitari del 27S
Article següentLa No independència… és dependència (77)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.