La Cursa de Fons de Les Tortugues arriba a la vintena edició

0
130

El proper divendres 1 de maig se celebrarà la Cursa de Fons que cada temporada organitza el C.A. Les Trotugues, i que enguany arriba a la seva vintena edició.

Aquesta prova consta de tres curses, una primera d’infantil i dues més de 7 i 14 quilòmetres respectivament, a les quals ja s’ha arribat als 800 inscrits.

 Pel que fa al recorregut, aquest transcorrerà pel centre del poble per anar a buscar les zones més boscoses i rurals, amb camins i corriols que de ben segur faran les delícies dels participants. El recorregut de 7 km. tindrà un avituallament líquid, i el de 14 km., dos. Tant la sortida com l’arribada de la cursa serà el pavelló poliesportiu de Can Noguera.

Paral·lelament a la cursa, s’han organitzat un seguit d’activitats, com per exemple una recollida de taps de plàstic i de signatures pels malalts de fibromiàlgia, o una xerrada oberta a tothom titulada Aspectes mèdics per potenciar la salut i el rendiment esportiu, que es farà el dia 4 de maig a partir de les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i que anirà a càrrec del Dr. Daniel Brotons i Cuixart.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.