Setanta persones reivindiquen a la Garriga el caràcter plebiscitari del 27S

0
thumb 3 candidates

La territorial de la Garriga de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzava, ahir dilluns 27 d’abril, cinc mesos exactes abans de les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre, una concentració a la plaça de l’Ajuntament per reivindicar el caràcter plebiscitari dels comicis de la tardor, i per presentar les candidatures que concorreran a les eleccions municipals que s’han “compromès amb la independència”.

Malgrat la pluja, prop d’una setantena de persones es van reunir a plaça, trobada en què hi van ser presents les candidates a l’alcaldia de CiU (Meritxell Budó), Acord+ERC (Neus Marrodan) i de la CUP (Clara Dachs).

Totes tres candidatures han signat el compromís dels ajuntaments per la independència, pel qual tots els membres de cada llista es comprometen amb l’ANC i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) a posar-se ne disposició de les autoritats catalanes en cas que el 27 de setembre triomfin les opcions independentistes al Parlament de Catalunya, així com prioritzar pactes amb formacions que també hagin signat aquest compromís. En aquest sentit, SI de la Garriga ha anunciat la seva propera adhesió a aquesta campanya.

A la fotografia: Neus Marrodan, Meritxell Budó i Clara Dachs / ANC de la Garriga

Article anteriorRevés judicial al projecte de la planta de biomassa
Article següentMultitudinària presentació de “Xarop i galetes”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.