Revés judicial al projecte de la planta de biomassa

0
thumb roda premsa plataforma antiincineradora

Una sentència judicial del dóna la raó a la Plataforma Antiincineradora del Congost la qual, en la seva lluita en contra la instal·lació d’una planta de cogeneració d’energia amb biomassa forestal per part del grup Tamayo, havia denunciat l’ocupació indeguda d’uns terrenys del riu Congost (28.000 m2) per part de l’esmentada empresa.

Una resolució judicial del Jutjat Contenciós Administratiu número 6 de Barcelona del 24 d’abril reconeix aquesta irregularitat, i insta a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), en tant que responsable de l’espai, a promoure un expedient en un termini màxim de dos mesos amb l’objectiu d’investigar l’apropiació i prendre les mesures oportunes.

 Al seu torn, l’empresa Tamayo disposa d’un termini de dues setmanes per presentar, o no, recurs en contra aquesta resolució.

Aquesta sentència la va explicar ahir, amb tot luxe de detalls, la Plataforma Antiincineradora del Congost, la qual també ha presentat un contenciós administratiu per la modificació del planejament urbanístic que temps enrere va aprovar el Consitori garriguenc, per tal de possibilitar la construcció de la planta de biomassa, un contenciós que, encara, està pendent de resolució.

A la fotografia:  Roda de premsa de la Plataforma Antiincineradora del Congost / Ràdio Silenci

Article anteriorL’Ajuntament de la Garriga aporta 2.000 € per ajudar a donar resposta als efectes del sisme del Nepal
Article següentSetanta persones reivindiquen a la Garriga el caràcter plebiscitari del 27S
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.