La graella de sortida, a punt. El panorama electoral a la Garriga

0
thumb candidats la garriga 2015

A falta de poc menys d’un mes per la celebració de les eleccions municipals, tots els grups polítics que concorreran a aquests comicis ja han fet pública la seva llista i els candidats que l’encapçalaran tot configurant, així, una graella de sortida amb vuit formacions polítiques que representen una gran amalgama ideològica i de models de poble.

Com ja vàrem anunciar dies enrere, gràcies al patrocini de Termes la Garriga al llarg de les properes setmanes anirem publicant un seguit d’entrevistes a cada candidat, i també material divers relacionat amb les properes eleccions municipals. Alhora, com ja els ho hem fet saber, cada grup té a la seva disposició un espai al nostre web per a poder publicar el que consideri oportú (alguns grups ja ho fan).

Arribats a aquest punt, creiem que és un bon moment per posar les cartes damunt la taula, per girar la vista enrere i poder, així, recopilar el màxim d’informació de cara a la comtesa electoral que tenim a l’horitzó. A continuació, doncs, fem un petit resum sobre quin és la situació política que tenim a la Garriga de cara a les properes eleccions:

Eleccions municipals de 2011

Fa quatre anys set varen ser les llistes que varen concórrer a les eleccions, sis de les quals varen obtenir representació al Consistori : CiU (7 regidors / 2.231 vots / 34,29%), Acord Independentista (3 regidors / 1.073 vots / 16,49%), SI (2 regidors / 896 vots / 13,77%), PSC (2 regidors / 733 vots / 11,27%), ICV- EUiA (2 regidors / 643 vots / 9,88%) PP (1 regidors / 455 vots / 6,99%) i GIG (cap regidor / 203 vots / 3,12%)

Eleccions municipals 2015

D’aquests set grups que es varen presentar quatre anys enrere, repetiran candidatura cinc (CIU, Acord+ERC, SI, PSC, ICV-EUiA i PP), i dos més es presentaran per primera vegada (C’s i CUP).

Tres candidats repetiran com a caps de llista: Meritxell Budó (CiU), Josep Oliveras (SI) i Israel Molinero (ICV-EUiA), i un altre ja ho havia estat abans: Fernando Jiménez (PP).

Els caps de llista que s’estrenen són: Neus Marrodan (Acord+ERC), Àlex Valiente (PSC), Ángel Guillén (C’s) i Clara Dachs (CUP), tot i que els dos primers tenen experiència com a regidors de govern (ambdós) i a l’oposició (Valiente)

Les llistes completes

LLISTA DE CIU: 1. MERITXELL BUDÓ (CDC); 2. VICENS GUIU  (IND)  3. MONTSE LLOBET (UDC); 4. JOAN ESTEBAN (CDC); JULIET GRAU (CDC); 6. JORDI PUBILL (JNC); 7. MERITXELL COMA (CDC); 8. JORDI CALATRAVA (IND); 9. NURIA TRULLÀS (CDC); 10. ALBERT JIMENEZ (CDC); 11. LAIA DE BUEN (CDC); 12. TONI SALAS (CDC); 13. MANEL MAS (IND); 14. CONSOL ENRICH (IND); 15. JORDI ZAPATER (UDC); 16. EVA BIGAS (IND); 17. GIL TUBAU (CDC); Suplents: 18. MARTA BORRAT (CDC); 19. SERGI FORNS (JNC); 20. MARIA ASPA (JNC); 21. ALFONS GOTANEGRA (CDC); 22. RAMON VILLANOVA (CDC).

LLISTA D’ACORD + ERC: 1. NEUS MARRODAN (Acord); 2. ALBERT BENZEKRY (Acord); 3. DOLORS CASTELLÀ (ERC); 4. LLUÍS MARCO (ERC); 5. SERGI MOYA (Acord); 6. JORDI FILBÀ (JERC); 7. MONTSERRAT LAPUERTA (Acord); 8. VICENS SALA (Acord); 9. CARME AMADOR (ERC); 10. NÚRIA GARCIA (Acord); 11. DAVID ROMERO (ERC); 12. MARC BLASI (Acord); 13. MERCÈ PUJADAS (ERC); 14. CRISTINA PORTAVELLA (Acord); 15. MARTÍ GUALLAR (JERC); 16. NÚRIA PARDO (ERC); 17. LLUÍS NOGUERA (ERC); Suplents: 1. JORDI PERALES (ERC); 2. SÍLVIA GÜELL (ERC); 3; JOSEP CASTELLS (ERC); 4. IMMA BAUCELLS (ERC); 5. ORIOL RAMON (ERC).

LLISTA DE SI: 1. JOSEP OLIVERAS CUQUET; 2. XAVIER BERNALDO CARARACH; 3. NURIA MURTRO RIU; 4. JORDI MUSQUERA CASTRO; 5. NÚRIA BENAGES BALDICH; 6. ORIOL SOLA GRANCHA; 7. ORIOL SABATA FERNANDEZ; 8. GERALDINE ANAHÍ OLSZANOWSKI REPRESAS; 9. NÚRIA DALMAU BALLUS; 10. JUDITH CUSPINEDA VIÑAS; 11. VICENTE PUIG MAYORGAS; 12. MÒNICA GÓMEZ ENERO; 13. JOSEP GARCIA GARCIA; 14. ROGER CASTELLS AGUILAR; 15. MARIA NEUS MIRO PADROS; 16. NÚRIA FITO BERTRAN; 17. SERGI SERRANO MUNIESA; Suplents: 1. GABRIEL SANS BENAGES; 2. PERE LOPEZ CIGNONI; 3. CONSTANCE -MADYOM BELNGAR MOTOMADGAR.

LLISTA DEL PSC: 1. ALEX VALIENTE ALMAZÁN; 2. CARLOS MARTÍN FERNÁNDEZ; 3. SONIA VILALTA AYNÉ; 4. ESTER VALERO SÁNCHEZ; 5. IOLANDA CABANILLAS NAJERA; 6. NÚRIA EGEA RADA (Ind.); 7. SILVIA PINTO FERNÁNDEZ (Ind.); 8. JUAN RODRÍGUEZ TERUEL; 9. ALBERT OLIVERAS FÀBREGA; 10. MARC BISBAL GIBAJA (Ind.); 11. ISABEL CAPARRÓS RODRÍGUEZ; 12. JÚLIA SEGURA ALMAZÁN; 13. FELICIDAD ASENSIO GARCIA; 14. FRANCISCO VALERO LORENTE; 15. JOSE MARIA CUEVAS MARTÍNEZ; 16. JOAN BOU BOSCH (Ind.); 16. NEUS BULBENA BURDO (Ind.); Suplents: 1. MERITXELL ROCHINA VINYALS (Ind.); 2. BENITA SÁNCHEZ SÁNCHEZ; 3. MANUEL GÁLVEZ MATAS; 4. FRANCISCO MUÑOZ GAROFANO.

LLISTA D’ICV-EUiA: 1. ISRAEL MOLINERO BLANCO; 2. MARIA CARMEN PéREZ FARRERONS; 3. ARNAU FORNES LLOBET; 4. BARBARA ROIG MERINO; 5. MARC LAFARGA LEBEY; 6. MARIONA CASTELAR GARRIGA; 7. JOAQUIM FORNÉS SALILLAS; 8. PATRÍCIA EUGENIA ASTORGA PÉREZ; 9. MIGUEL LÓPEZ ASTILLERO RUIZ DE LA HERMOSA; 10. MARIA ROSA BAS SALA; 11. ÁLVARO GARCIA SORIANO; 12. DOLORS LLOBET MARIA; 13. JUSTINO PORTILLO MERINO; 14. PILAR MADURGA GIL; 15. MARTÍ PORTER HUERRE; 16. MARIA TERESA CALZADA BALCELLS; 17. EDUARDO FARRE TARRES; Suplents: 1. ANNA CUADRADO AMOROS; 2. JUAN PADROS BOU; 3. MONTSERRAT LLOBET MARIA; 4. JUAN JIMÉNEZ LÓPEZ; 5. COLOMA BONNIN RIERA; 6. JOAN CATALAN BARCELO.

LLISTA DEL PP: 1. FERNANDO JIMÉNEZ GONZÁLEZ; 2. ISABEL MARÍA MARTÍNEZ FERNÁNDEZ; 3. JOSÉ BROCH BELLSOLELL; 4. VÍCTOR GONZÁLEZ MORAL; 5. MARGARITA GERMÁN VAL; 6. JOAQUÍN JIMÉNEZ GONZÁLEZ; 7. BLASINDA RODRÍGUEZ PÉREZ; 8. AURORA JIMÉNEZ GONZÁLEZ; 9. JUAN MESA LEYVA; 10. RAFAEL BELLO MOYANO; 11. SUSANA MUÑOZ MARÍN; 12. FRANCISCO MUÑOZ MARTÍN; 13. SANTIAGO MOLINA BENTANACH; 14. DOLORES LORENTE PÉREZ; 15. ENRIQUE ARÉVALO MÁRQUEZ; 16. ALEJANDRO LÓPEZ JIMÉNEZ; 17. ALBA JIMÉNEZ FRANCO.

LLISTA DE C’s:  1. ÁNGEL GUILLÉN DEU; 2. MANOLO PÉREZ BERZAL; 3. RAFAEL JIMÉNEZ BERBEL; 4. JOANA VALENCIA MIRANDA; 5. MARTA MARIA MANTILLA FERNÁNDEZ; 6. ANTONIO PUENTE INIESTA; 7. VIRGINIA COIG-O’DONNELL ESPINAR; 8. AGUSTÍN PÉREZ BERZAL; 9. ESTER FELIPE; ALMIRALL; 10. SANDRA DURAN COLL; 11. JOSÉ Mª LOBO ANDRINO; 12. RAQUEL SELMA GONZALEZ; 13. CARLA DOMENE GALLEGO; 14. ANTONIO MARTÍNEZ VELA; 15. VERÓNICA NAVARRO RODRÍGUEZ; 16. FERRAN PEÑAS FONT; 17. QUIMA BARONA GARCIA;

LLISTA DE LA CUP1. CLARA DACHS BERNAD; 2. ROGER PRIMS VILA; 3. CÉSAR PUERTO YLLA; 4. MARC BARBETA VIÑAS; 5. JORDINA LLOBET SÁNCHEZ; 6. BARTOMEU MAS GINESTA; 7. ALBA ALCÁZAR MAS; 8. JOSEP TARRADAS DULCET; 9. XAVIER CASAS FRANCÀS; 10. LAIA ALSINA GARRIDO; 11. JUAN MANUEL ROJAS ARCOS; 12. MARC TROYANO ROCA. 13. ANNA JACAS BENAGES; 14. MIQUEL PUJOL MELCHOR; 15. JULIA MÁÑEZ CRESPO; 16. MERCÈ PARTEGÀS MAS; 17. JOSEP SÁNCHEZ BASSA; Suplents: 1. EVA SERRA AGUDO. 2. XAVIER GARRIGA VILA. 3. JORDI NADAL ESPINASA.

Termes-LG-abr-2015

 

 

Article anteriorLa CUP de la Garriga presenta la llista, el programa i el codi ètic per a les eleccions municipals
Article següentSetmana canviant amb temperatures suaus a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.