Cobertura especial de les eleccions municipals, de la mà de Termes la Garriga

0
thumb La Garriga Digital 01

Gràcies a l’acord de col·laboració entre La Garriga Digital.cat i l’Hotel Termes la Garriga, que a principis de juny tornarà a obrir les seves portes de la mà Montseny Management S.L. dos anys i mig després d’haver tancat, aquest mitjà podrà oferir als seus lectors una exhaustiva cobertura de les properes eleccions municipals a la Garriga.

Això es traduirà, entre d’altres, en la publicació d’una sèrie de peces al web, que tindran com a eix principal un cicle d’entrevistes als caps de llista dels diferents grups que així ho desitgin. A dia d’avui, i ja amb la confirmació oficial per part de cadascun d’ells, els vuit partits que concorreran als propers comicis seran: CiU, Acord+ERC, PSC, SI, ICV-EUiA, PP, C’s i CUP.

Al marge d’aquestes entrevistes, oferirem als candidats la possibilitat de dirigir-se a l’electorat a través d’un vídeo, habilitarem una enquesta setmanal al nostre lloc web, farem un seguiment dels perfils de les xarxes socials dels candidats i el seu entorn, publicarem diversos articles relacionats amb les municipals i oferirem els resultats a temps real la mateixa nit de les eleccions.

Com sempre, el nostre mitjà té les portes obertes de bat a bat a la participació ciutadana, posant a la seva disposició la secció d’opinió i convidant a dir-hi la seva a través dels comentaris de cada article. Tot plegat, amb el convenciment que la prioritat de la nostra tasca és la de contribuir a un poble ben informat des de la imparcialitat i la independència, que és la base de tota cultura democràtica.

I no podem, sinó, agrair la confiança de Termes la Garriga amb la tasca de La Garriga Digital.cat, en el que és una clara mostra de la voluntat d’iniciar aquesta seva nova etapa amb la màxima implicació i relació directa amb el poble. Conscients de la importància que té per la Garriga la seva reobertura, els desitgem tot l’èxit possible.

Termes-LG-abr-2015

Article anteriorLa No independència… és dependència (76)
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de la Garriga del mes d’abril
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.