Acord+ERC de la Garriga es compromet amb l’Assemblea

0
thumb Acord Assemblea

La candidatura d’Acord Independentista per la Garriga i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) s’ha afegit al compromís dels ajuntaments per la independència de l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència. L’alcaldable Neus Marrodán, en nom de tota la llista, ha signat l’anomenada Declaració Municipalista de Cervera, en què els candidats es comprometen a posar-se a disposició de les autoritats catalanes en cas d’una victòria de les opcions independentistes a les eleccions del Parlament del 27 de setembre.

Acord+ERC s’ha acollit a l’opció de comprometre la candidatura completa, tot i que l’ANC i l’AMI donen l’opció de la signatura membre per membre de cada llista. El document inclou una fórmula específica per al moment de la promesa del càrrec d’alcalde i de regidor electe.

La signatura s’ha fet aquest dimarts 21 d’abril davant de Santi Marínez, coordinador de l’Assemblea Territorial de l’ANC de la Garriga, en un acte on hi han assistit altres membres de l’Assemblea garriguenca i de la llista d’Acord+ERC.

Article anteriorLa Policia Local de la Garriga estrena compte a Twitter
Article següentLa No independència… és dependència (76)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.