Gala benèfica de dansa a favor de l’Associació El Far

0
thumb gala benèfica dansa

L’Associació per a la Salut Mental El Far de la Garriga, conjuntament amb l’equip de la ballarina, coreògrafa i professora, Lys Moya, organitza una gala benèfica de dansa el proper dissabte 25 d’abril, a les 20h al Teatre El Patronat.

Aquesta gala comptarà amb les intervencions especials de Guillem Roma, Ball a la Carta (Carme i Jordi), Yolanda Sikara, Lluís Vidal, Francisco Lloberas, Panteres Grogues, Irene Gellida i la companyia Dimpro, que actuaran amb l’Equip de Dansa amb Sentit de Lys Moya, la qual impulsa festivals solidaris.

Aquest espectacle està obert a tothom i aplicarà el sistema de taquilla inversa, segons el qual els assistents pagaran el que considerin oportú un cop acabada la funció depenent de les seves possibilitats econòmiques i de què els hagi semblat l’activitat.

 

 

Article anteriorEl 26 d’abril, donem la cara per la Garriga
Article següentLa Policia Local de la Garriga estrena compte a Twitter
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.