Gala benèfica de dansa a favor de l’Associació El Far

0
136

L’Associació per a la Salut Mental El Far de la Garriga, conjuntament amb l’equip de la ballarina, coreògrafa i professora, Lys Moya, organitza una gala benèfica de dansa el proper dissabte 25 d’abril, a les 20h al Teatre El Patronat.

Aquesta gala comptarà amb les intervencions especials de Guillem Roma, Ball a la Carta (Carme i Jordi), Yolanda Sikara, Lluís Vidal, Francisco Lloberas, Panteres Grogues, Irene Gellida i la companyia Dimpro, que actuaran amb l’Equip de Dansa amb Sentit de Lys Moya, la qual impulsa festivals solidaris.

Aquest espectacle està obert a tothom i aplicarà el sistema de taquilla inversa, segons el qual els assistents pagaran el que considerin oportú un cop acabada la funció depenent de les seves possibilitats econòmiques i de què els hagi semblat l’activitat.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.