Oi tant que ens presentem!

0
307

Després d’estar quatre anys a l’oposició i veure el pa que s’hi dóna, som independents? Tenim l’Ajuntament que volíem?

Amb més motiu creiem que la Garriga necessita un grup com nosaltres. On cap té arrels en la política actual. Som completament verges en aquest sentit, sense perjudicis, sense enveges ni interessos de partit, amb moltes ganes, il·lusió, força i capacitats. Ni pretensions d’acumular càrrecs ni mandats, tant sols disposats a dedicar hores al nostre municipi i a la seva gent, a canvi de construir un poble millor entre tots.

Aquests som nosaltres, un grup de garriguencs i garriguenques com vosaltres, disposats a implicar-nos uns anys en el municipi per intentar aportar transparència, sentit comú, gestió eficaç, inventiva, il·lusió, esforç i rigor amb el què és de tots; la Garriga. Quants de vosaltres podríeu ser nosaltres?

SI municipals_2015_01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.