Diada de Sant Jordi plena d’activitats

0
thumb SANT JORDI 2012 03

La Garriga es prepara per viure una Diada de Sant Jordi plena d’activitats per a tots els públics que tindrà, com és habitual, la plaça de Can Dachs com a centre neuràlgic, on s’hi aplegaran les tradicionals parades de llibres i de roses i on també hi faran acte de presència entitats i associacions del municipi.

Com no podia ser de cap altra manera, la Biblioteca Municipal Núria Albó tindrà un paper destacat, organitzant un concurs que girarà entorn el darrer llibre publicat per l’Ajuntament titulat Història de la Garriga. Dels primers assentaments humans als segle XXI. Els participants hauran de respondre preguntes sobre el passat del nostre poble i optaran a guanyar un lot de llibres. Al seu torn, l’EMAD convocarà un concurs de dibuix.

Per altra banda, a la plaça de l’Església s’hi han programat diferents espectacles d’animació infantil, tallers, una exhibició de hip-hop break i un taller de cuina organitzat pel Casal de Joves, entre d’altres

Podeu veure la programació completa a continuació:

thumb cartell st jordi

 

Article anteriorNúvols i clarianes aquest Sant Jordi a la Garriga
Article següentCarta als veïns i veïnes d’Olesa de Montserrat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.