Termes la Garriga reobrirà dos anys i mig després del seu tancament

0
Termes LG_01

Després que a l’agost de 2012 s’anunciés el tancament de Termes la Garriga, aquesta mateixa setmana s’ha fet públic que un nou equip gestor reobrirà l’històric balneari del municipi a principis del mes de juny d’aquest mateix any. Es tracta de Montseny Management SL, que assumirà la gestió de l’equipament després de l’acord amb el propietari de l’edifici, el Grup Peralada, i comptarà amb la gestió de la firma mèdica Activita, que posarà l’accent del nou projecte en l’àmbit de la salut, amb el compromís de diferenciar-se d’un spa a l’ús i aprofitar les aigües mineromedicinals que els abasteixen.

Així les coses, i en un acte de presentació obert al públic aquest mateix matí, el director financer de l’empresa gestora, Ramon Fabre, donava les pautes que regiran la nova etapa de Termes la Garriga, destacant-ne tres eixos fonamentals: l’hotel, el balneari i el restaurant. Del primer, se n’ocuparà directament Montseny Management, mentre que el balneari s’organitzarà al voltant de l’experiència de l’empresa de serveis mèdics Activita, amb Susana Gálvez al capdavant. Pel que fa al restaurant, apostarà per la cuina saludable i de qualitat, i serà dirigit per un reconegut professional del sector. Amb la intenció de facilitar-hi l’accés al públic en general, aquest comptarà amb un accés directe des del carrer Sant Lluís.

Termes LG_02I és que Termes la Garriga assegura apostar per unes instal·lacions obertes a l’entorn, que ajudin a dinamitzar l’activitat del comerç local, posant l’accent en la proximitat amb el poble i els seus veïns, que han de constituir la base principal de la nova etapa, juntament amb la gent de fora del municipi.

Al seu torn, l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, destacava la bona notícia que representa la reobertura del balneari per la Garriga, assegurant que “des del Consistori es donaran totes les facilitats possibles per tal que el nou projecte tingui una llarga i exitosa trajectòria”. De fet, el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, ajudarà al balneari a cobrir la quinzena de llocs de treball que hi ha previstos amb personal garriguenc en el que, per a Budó, representa una positiva fusió entre la gestió pública i privada.

Així doncs, la vintena d’habitacions i les instal·lacions de Termes la Garriga tornaran a estar disponibles properament, el qual, sens dubte, representa una gran notícia per un poble que forma part del Consorci de Viles Termals de Catalunya i no es podia permetre tenir un dels seus emblemàtics balnearis tancats.

Article anteriorQuatre persones detingues per presumpte robatori en una casa de la Ronda del Carril
Article següentNova edició de la festa del Barri de Montserrat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.