Setmana amb migdies càlids a la Garriga

0
Marti Oliveras_01

Comencem setmana i ho fem amb un temps que es presenta molt estable en conjunt.

El dilluns ha despertat serè i fresc, amb una mínima de 9°C a la Garriga. El sol i la bonança de les últimes jornades sembla que tindrà continuïtat al llarg dels propers dies i s’espera una setmana amb força dies de sol i caloreta a migdia.

Entre mitjans i finals de setmana, com a conseqüència de la mateixa “calor”, són possibles algunes tempestes i ruixats de tarda en punts de la meitat nord i oriental de la geografia catalana. Els núvols augmentarien també a la resta del Principat, però sense més conseqüències.

Caldrà seguir l’evolució d’aquests ruixats de tarda que, per ara, sembla que no haurien d’arribar al nostre poble. Tan sols veurem les encluses darrere dels Cingles de Bertí i Montseny, que estaran descarregant cap al nord d’Osona, Ripollès i Berguedà.

Les temperatures seguiran la línia d’aquests darrers dies i, per tant, parlarem de molta suavitat i fins i tot caloreta a migdia, amb màximes entre 20 i 25°C. Les nits i matinades són cada cop menys fredes i aquesta setmana preveiem mínimes a l’entorn dels 10°C.

Seguirem l’evolució de tot plegat i informarem properament.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

Article anteriorEl CD de la història i la història del CD
Article següentLa llista d’Acord+ERC prioritza la vàlua dels membres i el compromís amb la independència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.