Colònies per a la gent gran de la Garriga

0
Gent gran

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Fundació Asil Hospital de la Garriga, organitzarà el proper mes de juny unes colònies per a la gent gran del municipi. La sortida tindrà lloc del 2 al 5 de juny a l’hotel La Terrassa de Platja d’Aro, a la Costa Brava.

Les colònies, que s’adrecen a persones majors de 60 anys, volen ser un espai de convivència on, durant 3 dies, els veïns i veïnes participants gaudiran de tallers, activitats lúdiques i visites culturals per la Costa Brava.

El preu serà de 150 euros per persona en habitació doble i tot inclòs. Per a més informació, cal adreçar-se a l’Asil Hospital de la Garriga (entrada pel carrer de la Doma) o bé trucar al telèfon 93 871 40 06.

OAMC

Article anteriorCucurutxos de pasta de full farcits d’ensalada russa
Article següentPresentació de la candidatura de C’s a les municipals de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.