Colònies per a la gent gran de la Garriga

0
128

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Fundació Asil Hospital de la Garriga, organitzarà el proper mes de juny unes colònies per a la gent gran del municipi. La sortida tindrà lloc del 2 al 5 de juny a l’hotel La Terrassa de Platja d’Aro, a la Costa Brava.

Les colònies, que s’adrecen a persones majors de 60 anys, volen ser un espai de convivència on, durant 3 dies, els veïns i veïnes participants gaudiran de tallers, activitats lúdiques i visites culturals per la Costa Brava.

El preu serà de 150 euros per persona en habitació doble i tot inclòs. Per a més informació, cal adreçar-se a l’Asil Hospital de la Garriga (entrada pel carrer de la Doma) o bé trucar al telèfon 93 871 40 06.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.