Es reedita el documental de ‘La Garriga rural’

0

L’Ajuntament ha reeditat el documental La Garriga rural, quan la terra marcava el ritme, del qual se n’han fet 200 noves còpies. El treball, de prop d’una hora de duració i que es va presentar l’any passat, retrata la Garriga de la primera meitat del segle XX.

L’ obra realitzada per la productora Sabem.com sota la coordinació de l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat, també reflecteix la transformació que ha patit la Garriga al llarg del segle passat amb l’arribada de l’estiueig i el retrocés del sector primari. El reportatge és també una invitació per reflexionar sobre els models de desenvolupament econòmic, la urbanització del sòl i els canvis en els models de vida i de treball que han suposat la fi de nombrosos paisatges, patrimonis i històries de la Garriga rural.

El documental es pot recollir de manera gratuïta a l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament (4a planta).

OAMC

Article anteriorLa No independència… és dependència (73)
Article següentÀlex Valiente signa un codi ètic com a candidat a l’alcaldia de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.