Canutets de torradetes de Santa Teresa farcits de crema

0
Canutillos

Arriba Setmana Santa, dies de bunyols, ous de xocolata, mones i tot allò típic d’aquestes dates. A casa nostra, possiblement influenciats pel fet d’haver viscut a Toledo un bon grapat d’anys, també tenim la tradició de fer aquestes delicioses torrades de Santa Teresa o “torrijas”, com es coneixen fora de Catalunya. Com que les fem cada any, intentem no caure en la monotonia i anem fent petites modificacions que ens ajuden a decidir de quina manera ens agraden més o menys.

Partint de la base que per poder fer les torrades de Santa Teresa només ens cal pa, llet, ous, sucre, canyella i llimona, és a dir, productes que fàcilment podem trobar a les nostres llars, nosaltres hem volgut jugar una mica amb tots aquests ingredients i afegir-n’hi algun de nou. El resultat han estat aquests canutets de torradetes de Santa Teresa arrebossats amb ametlla i farcits de crema pastissera.

Bona Setmana Santa i que vagi de gust!

Article anteriorTurisme a la Garriga per Setmana Santa
Article següentLa No independència… és dependència (73)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.