Canutets de torradetes de Santa Teresa farcits de crema

0
227

Arriba Setmana Santa, dies de bunyols, ous de xocolata, mones i tot allò típic d’aquestes dates. A casa nostra, possiblement influenciats pel fet d’haver viscut a Toledo un bon grapat d’anys, també tenim la tradició de fer aquestes delicioses torrades de Santa Teresa o “torrijas”, com es coneixen fora de Catalunya. Com que les fem cada any, intentem no caure en la monotonia i anem fent petites modificacions que ens ajuden a decidir de quina manera ens agraden més o menys.

Partint de la base que per poder fer les torrades de Santa Teresa només ens cal pa, llet, ous, sucre, canyella i llimona, és a dir, productes que fàcilment podem trobar a les nostres llars, nosaltres hem volgut jugar una mica amb tots aquests ingredients i afegir-n’hi algun de nou. El resultat han estat aquests canutets de torradetes de Santa Teresa arrebossats amb ametlla i farcits de crema pastissera.

Bona Setmana Santa i que vagi de gust!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.