Bacallà amb pèsols i ous poché

0
Bacalla pesols_ous_poche

El bacallà és possiblement el peix que més s’utilitza per Setmana Santa. Abans era un producte barat i aquesta era la raó per la qual era tan popular. Actualment, continua sent molt popular i apreciat, tot i que el seu preu actual poc té a veure amb el que tenia abans.

El bacallà té nombroses possibilitats. Avui, aprofitant que s’acosta la Setmana Santa, hem preparat un plat amb aquest aliment com a principal ingredient i l’hem acompanyat d’un altre que també es troba en el seu millor moment per degustar: els pèsols frescos. És un plat senzill, tot i això, però, no devem oblidar que la qualitat dels seus ingredients és el que fa que es pugui gaudir d’una manera més intensa de tots el sabors que aporten els seus ingredients.

Que vagi de gust!

Article anteriorL’Ajuntament crea un portal de Transparència
Article següentAutisme, evitem la discriminació
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.