L’Ajuntament crea un portal de Transparència

0
thumb portal transparència

L’Ajuntament de la Garriga ha fet pública avui la creació del seu nou portal de Transparència, amb la voluntat de  “posar a l’abast de la ciutadania informació sobre la gestió municipal”.

En aquest portal, que s’ha elaborat de manera transversal entre totes les àrees de l’Ajuntament, hi ha, per exemple, un apartat institucional amb informació biogràfica dels polítics del Consistori, de les retribucions dels càrrecs electes per la participació als diferents òrgans col·legiats i de les actes dels plens. L’inventari de béns municipals, la plantilla de treballadors/ores i els índexs sobre la despesa i inversió/habitant, també seran apartats que a mitjà termini es podran consultar.

Una de les novetats és la possibilitat d’accedir a l’execució del pressupost desglossat, al període mig de cobrament i a informació sobre contractes, convenis i subvencions. A l’apartat urbanístic, s’hi trobaran els projectes en curs, els estudis que s’encarreguin i informació sobre els processos de licitació, entre d’altres.

També hi ha un apartat on es mostra els resultats de dos dels organismes avaluadors de la transparència com són l’ITA-Transparencia Internacional España i l’Observatori de la Comunicació de la UAB amb el segell d’Infoparticipa, on l’Ajuntament de la Garriga aconsegueix complir el 100% dels seus indicadors.

Article anteriorCrònica del Ple de 25 de març
Article següentBacallà amb pèsols i ous poché
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.