Divendres 27, a sis mesos de les eleccions més importants

0
ANC LG_logo_web

Aquest proper 27 de març faltaran tan sols sis mesos per una cita cabdal pel futur del nostre país, com seran les eleccions del dia 27 de setembre, quan es votarà en clau plebiscitària i vinculant sobre si volem esdevenir un Estat independent o no. Alguns partits polítics es presentaran a aquests comicis amb un punt clar al seu programa que definirà la seva posició respecte la independència de Catalunya i, si sumen majoria absoluta al Parlament, el procés d’alliberament nacional no tindrà aturador, doncs el missatge de la ciutadania haurà estat clar i indestriable, així com l’encàrrec a la seva classe política.

L’Assemblea Nacional Catalana, en la seva tasca de mobilització i de pedagogia, recordarà aquest divendres que tan sols manca mig any per les que segurament són les eleccions més importants de la història de Catalunya. És per això que s’estan organitzant convocatòries de concentracions a les places de tots els pobles del país per a recordar que la lluita segueix i per a remarcar la transcendència de la crida a les urnes de setembre.

La secció territorial de la Garriga, doncs, crida als ciutadans a manifestar-se a la Plaça de l’Església aquest divendres dia 27 de març, a les 19:30 h, per a fer visible el moviment independentista de base i per a mantenir viva la flama amb la vista fixa a les eleccions de setembre.

Des de l’ANC es farà públic un hashtag on tothom hi podrà penjar imatges de la concentració al seu poble o ciutat, amb la intenció que esdevingui novament trending topic i doni visibilitat a l’esdeveniment.

Article anteriorLa No independència… és dependència (72)
Article següentNou llibre sobre la història de la Garriga
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.