Una legislatura sense projecte

0
SI logotip_2014

Potser ha arribat l’hora de fer balanç d’aquesta legislatura. Podem començar dient que hem pogut constatar que, de vegades, un govern de coalició de dos partits no és una bona solució. Per què ho diem? Doncs perquè el Govern de CiU- Acord (ERC) ha demostrat durant gairebé quatre anys que no tenen un programa de govern clar. Han evidenciat que el que varen fer quan van pactar va ser repetir-se unes regidories (sous i cadires) a canvi de poder governar. No tenen un projecte de poble comú i consensuat. Cadascun gestiona les seves àrees de forma independent i, el que és més greu, el dia a dia d’aquest Ajuntament es basa en “solucionar” problemes a mida que van apareixent, com si, en lloc d’un Equip de Govern, fos un conseller matrimonial.

Encara avui els garriguencs estem esperant que ens expliquin què pensen fer, quins projectes tenen, quin poble volen. RES DE RES. Qui dia passa any empeny. És per això que diem que no sempre és una bona opció un govern en coalició. Ho pot ser si durant “la negociació” del pacte de Govern el que realment s’acorda és un PROGRAMA i no un mercadeig de regidories.

Nosaltres tenim un programa i, si mai formem govern, el que prevaldrà per nosaltres és el compliment màxim d’aquest. El “contracte” que hem “signat” amb els nostres votants i tots els ciutadans de la Garriga. A la política li cal que els partits comencin a complir els programes i les promeses.

Veïns i veïnes, el proper cop que voteu informeu-vos de quin és el programa (si n’hi ha), què us proposen i, sobretot, exigiu que compleixin el “contracte”. Si no ho fan, sempre sereu vosaltres els qui tingueu la solució en les següents eleccions.

I per damunt de tot, que abans de votar us expliquin amb QUI i a canvi de QUÈ estan disposats a pactar govern.

Article anteriorBraç de gitano de remolatxa farcit de formatge i nous
Article següentLa No independència… és dependència (71)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.