Setmana amb restes d’inestabilitat a la Garriga

0
Marti Oliveras_01

Després d’un final de setmana molt inestable i amb un retorn a l’hivern, la setmana entrant es presenta una mica més tranquil·la.

I és que, Déu n’hi do quin cap de setmana acabem de viure! La neu ha tornat a ser la protagonista als entorns del nostre poble i el matí de diumenge ens vam despertar amb els Cingles de Bertí i el Montseny amb una bona enfarinada a partir dels 900 m, que ja és dir a 15 de març!

Doncs bé, com dèiem, aquest inici de setmana es presenta una mica més estable pel què fa al temps. Esperem unes jornades amb més estones de sol, malgrat els núvols que puguin fer la guitza a estones i que, fins i tot puguin, deixar escapar algun ruixat en punts del nord i nord-est del país, encara que res a veure amb els que hem tingut aquest cap de setmana. 

Les temperatures seguiran baixes les properes matinades i matins, amb mínimes al voltant o, fins i tot, inferiors als 5ºC al nostre poble. De dia, amb aquest sol que guanyarà protagonisme, esperem una recuperació de les màximes, que s’enfilaran els 15 o 16ºC. 

Però tot i començar la setmana amb un temps força tranquil, cal tenir present la possibilitat de que torni a desestabilitzant-se a mitjans i finals de setmana: els mapes ballen i és difícil precisar cap a on aniran els trets. Així doncs, el millor serà seguir la situació de ben a prop i anar veient com acaba anant tot plegat. 

Amb mapes d’avui, la inestabilitat més accentuada se situaria al sud de Catalunya, afectant el País Valencià. D’aquesta manera, per tant, quedaríem al marge de les precipitacions i el sol seguiria present.

Ara bé, petits moviments de la baixa inestable que se situaria al Mediterrani Occidental podria afavorir un augment dels núvols i produir precipitacions fins i tot abundants a casa nostra. És una possibilitat baixa, per ara, però que caldrà anar seguint.

Les temperatures, amb petits alts i baixos, es mantindran estables en conjunt, amb un ambient fred de nit i relativament suau de dia, confortable al sol durant les hores centrals de la jornada. 

Amb tot, doncs, ja ho veieu. Caldrà seguir la situació de ben a prop i veurem si la setmana acaba desestabilitzant-se o no. Nosaltres, a través del nostre compte de Twitter @GarrigaMeteo, seguirem la situació i informarem de les novetats que hi pugui haver.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

Article anteriorEl Terra de Sons pren embranzida
Article següentBraç de gitano de remolatxa farcit de formatge i nous
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.