El Terra de Sons pren embranzida

0
Terra de_sons_2015

El cicle de música d’autor de la Garriga, Terra de Sons, ja va per la seva cinquena edició, fet que mostra fefaentment la seva consolidació com a cita íntima del poble amb el panorama musical català. I és que La Gatzara, entitat organitzadora, selecciona amb exquisidesa artistes i emplaçaments i cuida cada detall per donar l’ambient necessari que s’espera d’unes actuacions tan personals. I és que aquest és el vintè aniversari de les “vacances” d’Ovidi Montllor i l’ocasió mereixia dedicar-li el Terra de Sons d’enguany.

Si bé el ja consolidat Joan Dausà en va donar el tret de sortida el passat 28 de febrer i, tres dies després, s’homenatjava el cantautor valencià al Patronat, el cicle ha seguit de la mà de Marta Rius i Judit Neddermann a l’incomparable marc de l’ermita de Santa Maria del Camí, el passat 7 de març.

I encara resten tres dates més per marcar en vermell al calendari: el 14 de març, a Can Raspall, actuaran Darània i Joan Masdéu; el 21, a Can Ramos, ho faran Ian Sala i Coriolà; i el 28, a l’església de La Doma, tocaran Jo Jet i Maria Ribot i l’inconfusible Pau Vallvé.

Podeu seguir els amics de La Gatzara al seu perfil de Facebook per a tota la informació que desitgeu.

Article anteriorLa No independència… és dependència (70)
Article següentSetmana amb restes d’inestabilitat a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.