Els socialistes de la Garriga organitzen la seva 1a calçotada popular amb 150 veïns i veïnes

0
thumb calçotada socialista

Els socialistes de la Garriga van celebrar el Dia Internacional de la Dona amb una calçotada popular a la pista número 2, a la zona de Can Illa. Aquesta calçotada neix amb la vocació de mantenir-se anualment, i més després de l’èxit que va tenir l’activitat on es van superar amb escreix les previsions més optimistes.

En un principi s’havia comptat que hi assistissin 100 persones, però amb l’augment de demanda, es va ampliar l’aforament fins a les 150. Finalment, van ser 148 els comensals que van acompanyar a l’agrupació local en aquesta primera edició.

L’acte va comptar amb la lectura del Manifest que els Socialistes de la Garriga van fer pel Dia Internacional de la Dona, i posteriorment el candidat a l’alcaldia, Àlex Valiente, va presentar les propostes de participació ciutadana que volem impulsar de cara a les properes eleccions Municipals.

Valiente va explicar que els socialistes de la Garriga “Impulsem una nova forma de fer política. Recuperem aquell Entra Amb Nosaltres al teu Ajuntament de les eleccions de 1979, perquè volem fer un projecte social i ciutadà”.

A partir d’aquí, el candidat socialista va anar desgranant les propostes en matèria de participació ciutadana, que són un dels pilars bàsics d’aquesta propera legislatura. Pressupostos participatius des del principi, una aplicació mòbil on els garriguencs i garriguenques puguin tenir contacte directe amb l’Ajuntament, impulsar la figura del regidor de barri per tenir un contacte directe amb els veïns i veïnes i reunions veïnals amb una periodicitat mínima anual, comissions i consells amb els ciutadans i les entitats.

Àlex Valiente va apel·lar a ser l’alcalde de tots i totes, sense distincions: “Ens és igual si sou del barri de Dalt o de Montserrat, si heu estudiat al Tagamanent o al Puiggraciós, si sou del patinatge o del futbol sala. Vull encapçalar el govern de tots i totes i per a tots i totes”.

El candidat socialista va acabar la seva intervenció explicant les dos grans propostes en aquesta matèria dels socialistes garriguencs: “Farem un contracte ciutadà. Les nostres propostes quedaran per escrit, perquè si no fem tot el que ens comprometem, ens podeu retreure tot el que no hem arribat a tirar endavant”, explicava. “I no acabarem la legislatura sense que Can Luna sigui un espai ciutadà construït per tots i totes, perquè ens el sentim nostre tots i totes. Conjuntament amb la Torre del Fanal i Can Raspall, a part de ser tres grans joies arquitectòniques, han de ser els tres punts neuràlgics de debat i creació social de la Garriga”.

Text i fotografia: PSC la Garriga

Article anteriorSetmana amb migdies primaverals a la Garriga
Article següentAquest lloc des d’on escric
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.