Setmana amb migdies primaverals a la Garriga

0
thumb Marti Oliveras 01

La primavera truca a la porta el migdia, acompanyada d’un sol esmorteït per núvols alts i prims poc importants. D’aquesta manera hem acabat i començat una nova setmana al nostre poble.

La setmana entrant es presenta molt estable en conjunt. Les altes pressions dominen el panorama meteorològic d’aquests dies i ens garanteixen una setmana amb poc o gens risc de precipitacions a Catalunya.

Malgrat el pas d’algunes cues de front poc importants i tenir el cel variable pel pas successiu de núvols alts i mitjans, la situació meteorològica per aquests propers dies es presenta tranquil·la.

Sí que és veritat que de cara a finals de setmana augmentaran els núvols i, fins i tot, podrien aparèixer alguns ruixats de caràcter feble i dispers en punts molt concrets del nord i l’oest de Catalunya. Ja avancem que en cas que s’acabin donant aquestes precipitacions, totes elles, amb mapes d’avui, serien testimonials.

Així doncs, tot i tenir l’ull posat a un augment més destacable de la nuvolositat a finals de setmana, gran part dels dies els passarem amb moltes estones de sol i amb un ambient clarament primaveral a migdia, amb màximes que en punts del prelitoral i de l’interior podrien superar amb facilitat els 20ºC.

De nit caldrà abrigar-nos, doncs en hores nocturnes segueix fent fred amb mínimes que a la Garriga es mouen a l’entorn dels 5ºC.

Veurem, doncs, com evoluciona tot plegat i informarem properament.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

Article anteriorNeus Marrodán: “Hem de lligar els valors de la Garriga amb els polígons industrials buits”
Article següentEls socialistes de la Garriga organitzen la seva 1a calçotada popular amb 150 veïns i veïnes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.