Sahun i Madaula porten l’obra “Idiota” a la Garriga

0
125

El Teatre de la Garriga – El Patronat acollirà aquest diumenge dia 8 de març, a les 18 h, l’obra de teatre Idiota, interpretada per dues de les cares més conegudes del panorama interpretatiu català: Anna Sahun i Ramon Madaula, protagonistes d’algunes de les sèries de més èxit de Televisió de Catalunya (TV3) i de reconegudes obres de teatre. Les entrades es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), a www.ticketea.com o a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció.

Idiota, produïda per la Sala Muntaner de Barcelona i dirigida pel dramaturg Jordi Casanovas, es defineix com una obra a mig camí entre la comèdia negra i el thriller. Aquesta n’és la sinopsi:

Un home es presenta a unes molt ben remunerades proves psicològiques. Formen part d’un misteriós experiment que una important fundació està desenvolupant. El que l’home creu que serà una manera fàcil i senzilla d’aconseguir els diners que necessita per resoldre els seus problemes econòmics es convertirà en una autèntica trampa tant física com psicològica. Una atractiva psicòloga el posarà a prova duent-lo a reaccions totalment insospitades per ell. Només concentrant-se serà capaç de sortirse’n. Si no ho aconsegueix, el final serà fatal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.