Avui divendres, presentació de Neus Marrodán com a alcaldable

0
155

Neus Marrodán es presenta aquest divendres com a candidata a l’alcaldia de la Garriga per a la coalició Acord Independentista de la Garriga i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). L’acte començarà a les 20 h al Teatre El Patronat i comptarà amb la participació de l’eurodiputat Josep Maria Terricabras. També hi intervindran Oriol Ramon, president de la secció local d’ERC, i els regidors Albert Benzekry i Dolors Castellà. El presentarà del gestor cultural Lluís Noguera.

Neus Marrodán, nascuda a la Garriga el 1972, és arquitecte tècnic i titulada en habilitats directives per l’IESE. El seu compromís polític arrenca el 2010 a l’involucrar-se com a independent al projecte d’Acord per la Garriga. La número 2 de la candidatura de Jordi-Eduard Perales va entrar a l’equip de Govern de la Garriga el 2011 com a regidora d’Urbanisme i Medi Ambient i, el 2014, va assumir la primera tinença d’alcaldia. Marrodán és una persona implicada amb la vida associativa del poble, especialment per la seva vinculació amb l’agrupació escolta i el Centre Excursionista de la Garriga.

El setembre de 2014, les assemblees d’Acord i d’ERC van aprovar per unanimitat la seva candidatura a l’alcaldia per a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

Acord ERC_logo_2015

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.