Avui divendres, presentació de Neus Marrodán com a alcaldable

0
Marrodan 01

Neus Marrodán es presenta aquest divendres com a candidata a l’alcaldia de la Garriga per a la coalició Acord Independentista de la Garriga i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). L’acte començarà a les 20 h al Teatre El Patronat i comptarà amb la participació de l’eurodiputat Josep Maria Terricabras. També hi intervindran Oriol Ramon, president de la secció local d’ERC, i els regidors Albert Benzekry i Dolors Castellà. El presentarà del gestor cultural Lluís Noguera.

Neus Marrodán, nascuda a la Garriga el 1972, és arquitecte tècnic i titulada en habilitats directives per l’IESE. El seu compromís polític arrenca el 2010 a l’involucrar-se com a independent al projecte d’Acord per la Garriga. La número 2 de la candidatura de Jordi-Eduard Perales va entrar a l’equip de Govern de la Garriga el 2011 com a regidora d’Urbanisme i Medi Ambient i, el 2014, va assumir la primera tinença d’alcaldia. Marrodán és una persona implicada amb la vida associativa del poble, especialment per la seva vinculació amb l’agrupació escolta i el Centre Excursionista de la Garriga.

El setembre de 2014, les assemblees d’Acord i d’ERC van aprovar per unanimitat la seva candidatura a l’alcaldia per a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

Acord ERC_logo_2015

 

Article anteriorSuquet de peix
Article següentJoc de pistes al Camp d’Aviació de Rosanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.