Tornen les Píndoles Formatives 2.0

0
269
pindoles

La bona acollida de les tres primeres edicions de les Píndoles Formatives 2.0, adreçades a formar persones en l’ús de les TIC i de les xarxes socials, han fet que l’Ajuntament de la Garriga impulsés una nova tongada de sessions durant els mesos de març a juny. Es tracta d’aprofundir en el funcionament de Twitter, Linkedin i Facebook, així com d’aprofitar aquesta última plataforma per a la recerca específica de feina. També es dedicarà una sessió al biocurrículum.

El programa, fruit de la col·laboració entre les àrees d’Ocupació, Joventut i Ensenyament, pretén aprofitar les possibilitats que ofereixen les TIC i les xarxes socials per a trobar feina i com a eina de suport al desenvolupament d’una idea emprenedora.

Les persones interessades es poden dirigir al Servei Local d’Ocupació, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, per a informació i inscripcions. També poden trucar al 93 860 52 94 o escriure un correu electrònic a clubdefeina@ajlagarriga.cat

Article anteriorL’hivern torna a la Garriga a mitjans de setmana
Article següentLa Fundació Maurí preservarà la documentació de l’ANC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.