La Fundació Maurí preservarà la documentació de l’ANC

0
IMG 1222

La junta sortint de l’Assemblea Nacional Catalana Territorial de la Garriga informa que el passat dimarts dia 24 de febrer, a les 16:30 hores, va tenir lloc als locals de la Fundació Maurí del carrer Cardedeu el lliurament de tota la documentació que aquesta junta tenia al seu abast, des del moment de la constitució de l’AT de la Garriga i fins la seva dissolució el mes de desembre de 2014.

L’última junta va aprovar aquesta donació en una reunió de la mateixa a fi i efecte que, un cop dissolta l’ANC Territorial de la Garriga, aquesta documentació, donat que forma part de la història de la Garriga, quedés guardada i preservada a la Fundació Maurí perquè es pogués  consultar o estudiar en un futur.

Maria Coma, Coordinadora de la junta sortint

Article anteriorTornen les Píndoles Formatives 2.0
Article següentJunta Local de Seguretat a la Garriga
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.