Ordre del dia del Ple municipal de febrer 2015

0
Ple Municipal_maig_2014

El proper dimecres dia 25 de febrer de 2015 tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, com sempre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. La sessió es podrà seguir en directe a través de l’emissora local Ràdio Silenci (107.4 de la FM) i llegir-ne un resum posterior a La Garriga Digital.cat. Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta sessió anterior.

2. Despatx d’Ofici.

3. Autorització compatibilitat laboral, Joan Palet Valero; professor de l’EMM.

4. Autorització compatibilitat laboral, Sònia López; Interventora.

5. Autorització compatibilitat laboral, Marta Estruch; professora de l’EMM.

6. Aprovació inicial del Reglament arxiu municipal.

7. Creació dels òrgans tècnics de control dels contractes de gestió indirecta mitjançant concessió administrativa dels diferents serveis municipals.

8. Aprovació de delegació del servei de tractament de la fracció resta del servei municipal de recollida de residus urbans de la Garriga al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

9. Aprovació inicial de la modificació dels estatuts del Consorci per la defensa de la conca del Besòs.

10. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla general d’ordenació municipal de la Garriga de l’àmbit de la Unitat d’Actuació 33 “Plaça de la Pau-Satèl·lits”.

11. Desestimació de l’al·legació i Aprovació definitiva de l’Ordenança municipal del soroll i les vibracions, i el mapa de capacitat acústica del municipi de la Garriga.

12. Aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança municipal núm. P04, reguladora dels preus públics pels serveis de cursos de formació i altres activitats culturals.

13. Aprovació de la modificació de les bases d’execució del pressupost corresponent a l’exercici econòmic del 2015.

14. Aprovació expedient de modificació pressupostària, modalitat crèdit extraordinari (Casa Passeig).

15. Donar compte de l’informe de la Intervenció i tresoreria municipal relatiu al compliment de la llei de mesures de lluita contra la morositat i de l’informe relatiu al període mitjà de pagament a proveïdors d’acord amb el Reial Decret 635/2014, a 31 de desembre de 2014.

16. Mocions.

17. Precs i Preguntes.

Article anteriorÀngel Guillén serà l’alcaldable de Ciutadans (C’s) a la Garriga
Article següentEl Santi era el nostre pare
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.