Àngel Guillén serà l’alcaldable de Ciutadans (C’s) a la Garriga

0
Angel Guillen_02

Com a resultat del procés d’eleccions primàries i després de la ratificació per part del Comitè Executiu de Ciutadans (C’s), Àngel Guillén Deu ha estat escollit alcaldable del partit a la Garriga de cara a les properes eleccions municipals del 24 de maig. 

Àngel Guillén, de 39 anys, és llicenciat en Història i té un Màster en Didàctica de les Ciències Socials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·laborador habitual del diari digital E-Notícies, porta 15 anys exercint tasques operatives i organitzatives relacionades amb el sector del transport i la logística internacional a empreses de reconegut prestigi. Vinculat a Ciutadans des de l’any 2011, és també Conseller General del partit i Secretari de Comunicació Comarcal.

El nou alcaldable de C’s ha assegurat que “és un orgull, un repte i una gran responsabilitat encapçalar la llista de Ciutadans a l’Ajuntament de la Garriga” i ho fa amb el propòsit d’aconseguir que la seva formació sigui “una força decisiva en la conformació del futur consistori per poder dur a terme el pla estratègic de com volem que sigui la Garriga del segle XXI, que dista molt de l’immobilisme i la resignació de les dues últimes legislatures”.

Article anteriorÉs molt urgent: fem via cap a la independència
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de febrer 2015
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.