Setmana amb alts i baixos en les temperatures a la Garriga

0
thumb Marti Oliveras 01

La setmana ha començat molt estable en conjunt, després d’un cap de setmana mogut pels ruixats del dissabte i les ventades del diumenge.

Així, el dilluns ha despertat serè i fred amb una mínima de +2ºC al nostre poble. La jornada s’ha mantingut assolellada fins ben entrada la tarda, quan els núvols han anat augmentant progressivament i fins i tot s’han produït alguns ruixats en punts propers. I és que ens creua una nova línia frontal que obrirà les portes a un nou descens de les temperatures de cara a les jornades del dimarts i el dimecres. El vent de mestral i de tramuntana en serà el responsable i podrà tornar a ser destacable en algunes contrades del país, especialment allà on ja hi estan més acostumats. Parlem dels dos extrems del país i de les cotes altes del Pirineu.

A més, caldrà estar atents a la possibilitat de nevades molt abundants a la Vall d’Aran, Pallars i Principat d’Andorra, tot el que seria la vessant nord de la serralada podria veure’s afectada per una de les nevades més importants de l’hivern i que acabaria baixant a totes les cotes, nevant així en poblacions importants i de poca altitud de les valls pirinenques com la Seu d’Urgell, Bagà o Ripoll.

A la Garriga, sembla que quedarem al marge d’aquestes precipitacions o, en cas d’arribar, serien febles i disperses. Malgrat tot, no farà net i esperem una setmana marcada per la nuvolositat variable, amb pocs moments de cel serè com el que hem tingut gran part d’aquest dilluns.

Les temperatures experimentaran continuats ascensos i descensos, fet que caldrà tenir en compte de cara als constipats. Preveiem màximes a l’entorn dels 10ºC els dies més freds i superant lleugerament els 15ºC de cara a dijous sobretot. Les mínimes seguiran força fredes, al voltant dels 5ºC.

Per tant, ja ho sabeu, si no voleu constipar-vos estigueu atents als canvis de temperatura que anirem vivint al llarg dels propers dies. I si us heu de desplaçar cap al nord del país, tingueu present que la neu podrà complicar-vos la vida. Sigueu prudents!

Seguirem la situació de ben a prop i informarem properament.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

Article anteriorEsgarrapar la història
Article següentÉs molt urgent: fem via cap a la independència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.