Carxofes farcides de carn i bolets

0
52

És moment de trobar-nos moltes verdures i hortalisses pròpies de l’hivern als mercats del nostres pobles i avui ens hem trobat una amb una historia mitològica molt curiosa. Sembla ser que el Déu Júpiter es va enamorar de Cynara, una noia rossa molt bella, però ella el va rebutjar i el Déu, que no s’ho va prendre gaire bé, la va transformar en Cynara scolymus, és a dir, en carxofa.

La carxofa és molt utilitzada en dietes per aprimar, ja que conté molt poques calories, moltes propietats diürètiques i afavoreix el trànsit intestinal. És recomanable que la prenguin aquelles persones que pateixen cefalees (mal de cap). Són bones per reduir el colesterol, la pressió arterial i prevenen l’arterioscleriosi, és a dir, hem d’aprofitar i no deixar de prendre aquest aliment que tants beneficis aporta al nostre organisme.

Avui hem preparat unes carxofes farcides de carn i bolets acompanyades d’una salsa de pebrots escalivats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada