D’estelades i propostes per reactivar la maquinària

0
ANC LG_logo_web

Aquest cap de setmana, coincidint amb la quarta edició de la Fira de la botifarra, l’ANC us oferirà la possibilitat de “reestelar” el vostre balcó, la vostra terrassa o el vostre jardí amb una senyera de les del triangle blau i l’estrella blanca per tan sols un euro. Si teniu la bandera esfilagarsada o no n’heu penjat mai cap, és un bon moment per a comprar-ne, doncs sembla que hi ha qui diu que hi ha un cert desencís entre la parròquia indepe; que tot està apagat i mig dissolt. Res més lluny de la realitat. Senzillament, ens trobem sense cap convocatòria des del darrer 9 de novembre. Que no ho vam fer bé tots plegats, aquell dia? Més aviat sí. De rècord.

EsteladesHeu vist últimament algun partit del Barça? Que heu sentit si criden al minut 17:14? No hi ha res apagat, només estem en stand by, a l’espera de poder votar en les diverses convocatòries del 2015. És un ralentí que demana una petita accelerada, per escalfar el motor. Res, només emplenar la Garriga d’estelades llampants que ens recordin el sentiment col·lectiu que no para de créixer a Catalunya des de juliol de 2010. I aquest tret de sortida, justament els dies que la Garriga li ensenya al món una enorme botifarra, ens ha de començar a encaminar a tots els molts participants en les darreres mobilitzacions a intentar ampliar la base social de l’independentisme. 

Els dies 21 i 22 serem al carrer amb la parada de l’ANC, per convèncer els indecisos i aplegar tantes persones com sigui possible al voltant del projecte més il·lusionant que ha conegut l’Europa occidental des de fa moltes dècades.

Per altra banda, aquest mateix dissabte dia 21 de gener a les 12 h, mentre comencen a encendre els focs per cuinar les botifarres, us convoquem a la Sala de Plens de l’Ajuntament per parlar de les propostes d’accions per l’11 de setembre d’enguany, dels fulls de ruta i de les accions que podem fer a la Garriga fins les Eleccions Municipals. Específicament volem abordar les relacionades amb la campanya “el país que volem” i els temes pels que hem de buscar experts que ens vulguin informar i facilitar el debat. Ens agradarà escoltar tothom i totes les propostes.

Article anteriorJo m’acuso
Article següentLa Plaça de l’Illot enfronta Solidaritat i el Govern
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.