La Fira de la Botifarra es presenta al Cinema Alhambra

0
61

El proper dijous dia 19 de febrer, a dos quarts de nou del vespre, el Cinema Alhambra de la Garriga acollirà l’acte oficial de presentació de la IV Fira de la Botifarra per, en acabat, projectar la guardonada pel·lícula de Jean-Pierre Jeunet i Marc Caro, Delicatessen, un film que orbita al voltant d’un peculiar carnisser d’una excèntrica comunitat de veïns.

L’entrada serà gratuïta i presentarà una fira que ja ha començat a molts establiments de restauració del poble, que han posat a l’abast dels seus clients degustacions especials de botifarres durant tota la setmana.

Més informació aquí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada