Festival de cítrics

0
Festival de_citrics

Ens trobem a la millor època de l’any per poder degustar tota mena de cítrics, ja siguin taronges, mandarines, llimones o pomelos, que ens aporten quantitats importants de vitamina C necessàries per al nostre organisme.

La recepta que hem preparat avui l’hem anomenat Festival de cítrics, ja que hi hem pogut combinar taronges, mandarines, llimones i fins i tot qumcuats, un petit fruit molt proper també a la família dels cítrics, tot i que originari de la Xina i el Japó i conegut també com taronja de la Xina, que hem pogut aconseguir gràcies al meu germà, que en té una petita collita. Amb aquest fruit hem preparat una melmelada i representa una part important d’aquestes postres, ja que hi aporta un punt àcid que no deixa de ser força interessant.

Per fer aquest festival hem elaborat un milfulles de mousse de llimona i taronja que hem col·locat sobre una lleugera capa de melmelada de qumcuat, acompanyat d’un gelat de mandarina. El resultat: unes postres molt refrescants.

Bon profit!

Article anteriorPlaces de fusteria als Plans d’Ocupació Municipal 2015
Article següentSetmana menys freda a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.