Yoshiko Kajimoto, supervivent d’Hirosima, protagonista de la “Setmana del món” de l’IES Vil·la Romana

0
131

El departament de geografia i història de l’institut Vil·la Romana organitza, del dilluns 9 de febrer al divendres 13 del mateix mes la cinquena edició  de la “Setmana del món”, una iniciativa que vol apropar als alumnes i professors diferents realitats, formes de vida, experiències de viatges alternatius i elements que expliquen la situació del món actual.

Aquesta cinquena edició tindrà com a principal acte la conferència de la Sra. Yoshiko Kajimoto, supervivent del bombardeig d’Hiroshima, el dimarts 10 de febrer. Aquesta xerrada es titula Hiroshima, Nagasaki, 70 anys després. Per un món sense armes, i forma part del conjunt d’actes de commemoració del Bombardeig i Foment de la Pau (Ajuntament de la Garriga) en coordinació amb la xarxa Mayors for Peace.

Podeu veure la resta de programació:

.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.