Fem Pastorets, l’Ajuntament i Sorea signen un conveni de col·laboració

0
142

 

L’entitat cultural Fem Pastorets, l’Ajuntament de la Garriga i l’empresa Sorea han signat aquest matí un conveni de col·laboració. Amb aquest l’acord, l’entitat que organitza Els Pastorets a la Garriga ha rebut una aportació econòmica de 2000 euros per part de Sorea, en concepte de patrocini d’aquesta activitat cultural.

Durant les festes del Nadal, l’Associació Fem Pastorets ha representat la història Lluquet i Rovelló al Teatre de la Garriga, en un espectacle que combina modernitat i tradició i que compta amb la col·laboració de més de 150 persones de totes les edats.

Text i fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.