Jornada de propostes per dinamitzar La torre del Fanal

0

La torre del Fanal va ser durant anys una reivindicació tossuda d’una bona part de la població garriguenca, que veia tristament desaprofitat un equipament públic amb moltes possibilitats. Després de molt de temps de batallar, finalment es va aconseguir la cessió d’aquest espai que, amb pas ferm, es va consolidant i omplint d’activitats diverses i obertes a tothom.

Ara, i amb l’esperit de dinamitzar encara més la casa i el seu pati i aprofitar-ne les seves infinites possibilitats, l’associació Casal Popular – La torre del Fanal proposa una jornada de treball batejada com a “Fem realitat el pati de La torre del Fanal” per a explicar tot el que s’ha fet fins al moment i treballar en noves propostes pel futur. Aquest procés participatiu, obert a tothom que hi vulgui participar, tindrà lloc el proper diumenge dia 8 de febrer a partir de les deu del matí i fins les sis de la tarda, amb dinar popular pel mig. De tot plegat, en sortirà un document que es lliurarà a l’Ajuntament.

En el vídeo promocional adjunt, el Casal Popular explica amb detall de què constarà la jornada de diumenge.

Article anterior44a Travessa Viladrau – la Garriga
Article següentFem Pastorets, l’Ajuntament i Sorea signen un conveni de col·laboració
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.