Nova temporada del Teatre de la Garriga El Patronat

0
7 Teatre

Artistes de renom com Anna Sahun (molt coneguda pel seu paper a la sèrie La Riera), Ramon Madaula, Tortell Poltrona o Joan Dausà pujaran a l’escenari del Teatre de la Garriga El Patronat durant la temporada que s’estrena el proper mes de febrer.

Entre els espectacles programats, destaca l’obra Idiota (8 de març), un thriller psicològic de Jordi Casanovas, on un home (Madaula) es presenta a una proves psicològiques on haurà de superar les trampes d’una psicòloga (Sahun) que el portarà al límit d’ell mateix.

La temporada començarà el 7 de febrer amb l’obra Bombollavà, de Pep Bou, que durant el mes de setembre ha fet una residència tècnica al Teatre de la Garriga per treballar en aquest muntatge.

Humor

El toc d’humor de la temporada el posarà Reugenio (18 d’abril), l’actor que imita l’humorista Eugenio i que recupera la posada en escena del personatge i els seus acudits. I també divertiran el públic el pallasso Tortell Poltrona, amb l’obra Postclàssic (1 de març) i els Chapertons amb l’espectacle vola de roda (26 d’abril)

Música

I la nota musical vindrà de la mà de Joan Dausà (28 de febrer) espectacle programat conjuntament amb el festival Terra de Sons, que després de l’èxit del seu Jo mai mai, presenta ara el seu últim disc On seràs demà?. També portarà música, en aquest cas jazz, el concert de la Big Band Gil Evans (23 de maig), coorganitzat amb els Amics del Jazz.

I en la vessant clàssica destaca el concert dels amics de l’òpera amb un concert de cançó popular i culta catalana. (30 de maig) i un altre concert també de música clàssica amb Arts Symphony, constituït per músics professionals d’alt nivell interpretatiu, amb una gran experiència i una llarga trajectòria artística que interpretaran peces de Haydn, W.A Mozart i P. I. Tchaikovsky (12 d’abril).

Amateurs

Com sempre, el teatre amateur també tindrà el seu lloc a l’escenari i el programa compta amb propostes com La Ratonera (13 de juny), de l’Esplai de Gent Gran); Narcisa Freixas, del Cor Sarabanda (21 de març); Molières (14 de març) i Espectres de Shakespeare (15 de març), de Nats Teatre.

Completen la programació, que aviat es podrà trobar als equipaments municipals i al web de l’Ajuntament, l’espectacle de dansa Un Alè de cultura, amb música de Manuel Blancafort ballada pel cos de dansa de l’esbart d’Arenys de Munt (9 de maig); l’obra Pell de porc, amb l’actor de garriguenc Dani Codina (16 de maig), de la companyia Brou d’Arts Escèniques; l’espectacle familiar En Pere i Llop (24 de maig), de Puça espectacles, i l’espectacle de circ que omplirà la Plaça de Can Dachs (31 de maig).

OAMC

Article anteriorMainasons, nominats als Premis Enderrock 2015
Article següent44a Travessa Viladrau – la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.