Mainasons, nominats als Premis Enderrock 2015

0
image001

El grup musical i d’animació infantil Mainasons, de gran èxit entre la canalla del país els darrers dos anys i de fortes arrels garriguenques, han passat a la segona fase de votacions dels premis de la prestigiosa revista musical Enderrock, concretament en dues destacades categories: Millor disc infantil / per a públic familiar del 2014; i Millor DVD o documental musical del 2014. També varen estar nominats a Millor portada de disc del 2014, però en aquest cas no es va aconseguir passar a la següent ronda de votacions.

Els premis es defineixen per votació popular a través de la pàgina web enderrock.cat i tothom hi pot participar fins el dia 10 de febrer. Sens dubte, representaria una bona recompensa per la bona feina d’una iniciativa garriguenca capaç d’omplir teatres sencers amb les seves actuacions i versions de cançons populars catalanes.

Podeu donar-los el vostre vot AQUÍ (requereix un senzill registre previ).

image002

Article anteriorBases per participar a la Rua de Carnestoltes
Article següentNova temporada del Teatre de la Garriga El Patronat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.