Ciutadans es presentarà a les Eleccions Municipals a la Garriga

0
Ciutadans LG_logo

El Consell General de Ciutadans (C’s) aprova la presentació de candidatura a la Garriga a les properes Eleccions Municipals del 24 de maig, en el que serà la seva primera participació en uns comicis al municipi i on esperen tenir un paper decisiu en la propera legislatura. El portaveu local de C’s la Garriga i Conseller General de Ciutadans, Àngel Guillén, així ho ha anunciat.

Després de rebre l’aprovació del Consell General del partit, Guillén ha apostat per “consolidar Ciutadans com un projecte també municipalista que faci bandera de la transparència, la regeneració democràtica i el governar per a tots”.  Guillén espera que “aquests dos anys que portem de feina, recollint propostes, dissenyant la Garriga que volem i que es veuran reflectides en un programa electoral que està ja molt avançat i definit, ens porti a tenir un paper decisiu en la propera legislatura”.

Guillén ha declarat també que “obrim avui un procés intern de primàries per escollir al nostre alcaldable i, a mitjans de març, un de nou per escollir les posicions del 2 al 5 de la llista electoral”. Està previst conèixer el nom de la persona que encapçalarà la llista a l’Ajuntament abans del 17 de febrer. 

Article anteriorS’albira onada de fred i neu a la Garriga
Article següentEls orígens de l’avantguarda del segle XX
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.