C’s veu cínica i despectiva la posició de CiU, Acord i SI davant el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament

0
Ciutadans LG_logo

El portaveu municipal de Ciutadans (C’s) de La Garriga, Ángel Guillén, ha qualificat de “cínica i despectiva cap als garriguencs la posició de CiU, Acord i SI” després que hagin rebutjat, en el Ple Municipal, la moció per la qual es reclamava a la Generalitat el pagament del deute de més d’1.300.000 euros que deu al Consistori per conceptes acumulats  des de 2010. Guillén ha criticat que “els partits secessionistes no hagin estat a l’altura donant l’esquena als interessos dels veïns del municipi”. 

En relació a les excuses donades per l’alcaldessa, Meritxell Budó, per oposar-se a la moció, Guillén ha assegurat que “l’important no és la pèrdua o manteniment de serveis, sinó tot el que s’ha deixat de poder fer al poble de la Garriga per la falta de recursos provocat per aquest deute que té el govern català amb l’Ajuntament i que suposa pràcticament el 10% del pressupost municipal total”.

Article anteriorEl Teatre de la Garriga registra un 25% més de públic durant el 2014
Article següentCrònica del Ple Municipal de gener 2015
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.